Kristina 23 – Trond Dagsland

Trond Dagsland er tilbake i Kristina frå Duvemåla!

Trond Dagsland er tilbake i ensemblet til nypremieren på Kristina frå Duvemåla i Moster Amfi i august! Du får blant anna sjå han som norsk-amerikanske Tomassen og Kaptein Lorenz på skipet over Atlanteren. Trond er ein allsidig songar og musikalartist frå Stavanger med bred erfaring frå ulike produksjonar rundt om i landet. Etter si musikalutdanning frå Bårdar Akademiet har Trond medverka i bl.a. Billy Elliot og Les Miserablés ved Sandnes Kulturhus og Festiviteten, An-Magritt ved Trøndelag Teater, Evita på Chateau Neuf og Rogaland Teater, Songs for a New World ved Drammens Teater, samt Jesus Christ Superstar ved Agder Teater Fjæreheia. Han gjorde Peter i Jesus Christ Superstar på Sola Kulturhus, og altså Kaptein og Tomassen i norgespremieren på Kristina frå Duvemåla!