Virginia og Julenissen

Bømlo Teater presenterar ei juleframsyning for heile familien!

Bømlo Teater presenterar ei juleframsyning for heile familien!

Bømlo Teater tar i år fatt på ei heilt ny juleforestilling. Runa Våge Krukhaug har laga manus basert på Kathrine Strøm si forestilling fra Hålogaland Teater. Musikken er av Lars Bremnes. På scena vil du finne 30 skodespelarar, både born og vaksne, som skal ta deg med tilbake til New York i 1897: 8 år gamle Virginia gler seg til jul. Ho har ei lang liste med ynskjer som julenissen skal få, men dei andre borna ler av ho og meiner det berre er småttungar som trur på nissen. Pappa til Virginia les avisa og seier at det som stå i avisa er sant, så Virginia sender brev til avisa og spør om dei kan gje ho svar. Finst julenissen?

Forestillinga passar for heile familien!

Premiere 8. desember i Bømlo Kulturhus.

Billettar finn du her!