Premiere på Virginia og Julenissen

Premiere 8. desember 2023

Det er ei glede for eit 50 årig teater å sjå det spire og gro av unge, og nokon litt eldre, skodespelarar! Eit lagspel der alder og status vert viska ut. Der alle, på og av scena, har eit felles mål : å lage magi for deg i salen!

Håpar me ser deg i teateret i helga. Unge som vaksne. I foajeen står postkassen der borna kan sende brev til julenissen. Me skal gjere det me kan for å gje deg julestemninga !

Regissør og manus Runa Våge Krukhaug, kostymedesign og ide Eva Hodnefjell, rekvisitør Martha Kristensen/Jannicke Mæland, Scenograf Nina Sele, lysdesigner Simon Alvsvåg, lyddesign Knut Erik Gilje, maske og hår Cecilia Rodrigues Thormodsæter, koreografi Maria Grindheim/Espen Stoknes, teknisk Øivind Sønstabø/Joachim Medlie Mathiassen, bevertning Elisabeth Haugen, produksjonsleiarane / inspisientar Karoline Gilje og Johanne Geitung Håvik, markedsføring / myggansvarelg Kajsa Hellen Røksund , Peter Tubaas for foto og produsent Maren Laurhammer Gilje – og alle dei andre gode hjelpararne til produksjonsteamet.

Tilslutt ei stor takk til Hålogaland Teater som sette opp sin versjon i 2012. Særleg til Lars Bremnes for musikken og Katrine Strøm for raus deling av manus til fri tolking til vår versjon!

Foto: Peter Tubaas/Vestland Media